Syrlig fryd for enhver matglad sjel!


Oppdatertdato: 2010-07-10 Tema: Tilbehør Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Heinz


Heinz Eplecider-eddik har fått selskap av en serie gourmet-eddiker. Med gourmeteddikene fra verdens største eddikprodusent ligger alt til rette for å sette spissen på din egen vinaigrette, marinade eller saus, eller du kan benytte salateddiken som den er!

Heinz Gourmet Salad Vinegar (355ml)

Kan brukes direkte på salater, eller til å komplettere andre dressinger, marinader og mye mer. En allround mateddik laget på utvalgte ingredienser av høy kvalitet.

Heinz Gourmet Red Wine Vinegar (355ml)

Utgangspunktet er en utvalgt tørr rødvin laget på druer dyrket i New York og Georgia. Druene gir eddiken en rik bevegende smak og farge, og tilfører en robust smak til din favorittdressing, glaze eller marinade.

Heinz Gourmet Garlic Wine Vinegar (355ml)

Produsert av samme vin som Red Wine Vinegar, men er i tillegg krydret med en diskret hvitløkssmak. En smakfull ingrediens til dressinger, forretter, kalde retter, salater og marinader.

Heinz Gourmet Tarragon Vinegar (355ml)

Estragoneddik på en blanding av malteddik og destillert hvit eddik smakssatt med estragon. Den er en favoritt til kjøtt, salater, fisk eller egg. Ikke minst er den også egnet til hjemmelaget bearnaisesaus.

At Heinz-flaskene er gjennomsiktige er aldri tilfeldig – helt siden Henry J. Heinz lanserte sitt første produkt i 1869 har Heinz vært opptatt av å vise kvaliteten på produktet på innsiden. Hans første produkt var horseradish etter oppskrift fra hans mor, og mens konkurrentene skjulte utspedde produkter på mørke glass, viste Heinz stolt frem kvaliteten med sine gjennomsiktige glass. Kvalitet, renhet og god smak kjennetegner fortsatt Heinz som den dag i dag lever etter Henry J. Heinz’ gyllne regel: ”To do a common thing uncommonly well, brings success” (Henry J. Heinz).

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1922Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.