Ta et hint


Oppdatertdato: 2007-09-26 Tema: Likør Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Verdens mestselgende kremlikør nå med et hint av karamell

Kremlikøren har fått et nytt tilskudd. Baileys Crème Caramel er original Baileys med en overtone av karamell. Verdens mestselgende kremlikør, teller nå tre ulike smaker, etter at Baileys Mint Chocolate kom på markedet i november 2006. Baileys Crème Caramel er å finne i butikkhyllene fra 6.september.

- Det er den samme originale oppskriften som er grunnlaget for nykommeren, men i tillegg kommer et delikat innslag av karamell. Vi er sikre på at det vil falle i smak, sier Kristian Hvilen, i Diageo Norge.

Likøren drikkes til langt flere anledninger enn tidligere og er dermed blitt en del av konsumentenes moderne og uformelle livsstil. Dette gjør at yngre målgrupper også har fått øynene opp for den irske likøren. Baileys Crème Caramel med is er enkelt og godt, men på en mørk høstettermiddag kan en Baileys kaffe være akkurat det man trenger.

Baileys kom til Norge på 1980-tallet og ble raskt en suksess. Norge har det fjerde høyeste konsumet pr kapita på verdensbasis. Det tilsvarer et salg på 783 785 flasker Baileys pr år. Kremlikøren er også den eneste i sitt slag på Vinmonopolets topp 10.

Baileys tilvirkes med 190 millioner liter fersk fløte hvert år fra 40 000 kuer på 1750 irske gårder. Baileys er helt fri for tilsetningsstoffer og garanterer 24 måneders holdbarhet. Likøren står for 50 prosent av Irlands brennevineksport og 4,3 prosent av all melk som produseres i Irland går til produksjon av Baileys. 2260 glass konsumeres hvert minutt verden over. Det tilsvarer et salg på 5 millioner kasser i året til 130 land verden over.

Baileys Crème Caramel vil koste 199,90 kr og har varenummer 40401 på Vinmonopolet.

Om Baileys

Baileys består av en unik sammensetning av fersk, irsk fløte, irsk whiskey, kakao og vanilje. Whiskyen som blir brukt i Baileys er en trippel destillert pot - still whiskey. Baileys inneholder ingen tilsetningsstoffer og garanterer den samme høye kvaliteten i 24 måneder fra produksjonsdato. Baileys bør oppbevares i jevn romtemperatur.Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1174


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.