Tilbyr Nutrilett på flyreisen


Oppdatertdato: 2014-07-02 Tema: Mathelse Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Axellus Kilder: PRM: Axellus


Nå kan de som ønsker et alternativ til tradisjonell flyplassmat og snacks få måltidserstattere fra Nutrilett på flyreisen. Fra i sommer av tilbys barer og smoothies til reisende som flyr med selskap som Norwegian, Novair og Jet Time.
Salget av Nutrilett til flyreisende er et resultat av at Orkla-selskapet Axellus i mai inngikk en avtale med Inflight Service. Det er selskapet som håndterer og leverer "onboard" produkter til flere ulike flyselskap (charter og regulert), samt til ferger, havner og flyplasser.

- For Nutrilett kommer dette i første omgang til å handle om de av Inflights kunder som ønsker å tilby måltidserstattere til sine passasjerer, på vei til eller fra sine destinasjoner, forteller Anders Nyström, kundeansvarlig i Axellus.
Det nye mellommåltidet på flyet kommer forhåpentligvis til å få flere til å velge et alternativ som er sunnere enn tradisjonell snacks og søtsaker. Inflights` kunder er blant annet Norwegian som totalt har over 20 millioner passasjerer årlig samt Novair, Malmö Aviation, Primera Air og Jet Time som i løpet av 2013 hadde tilsammen nærmere 2,5 millioner utenrikspassasjerer fra de nordiske landene.

- Mange kjenner allerede til Nutrilett som et velkjent merke for dem som ønsker å gå ned i vekt eller passe vekten. Nå håper vi at flere skal få opp øynene for Nutrilett som et sunt og proteinrikt mellommåltid der du vet akkurat hvor mange kalorier du får i deg. Det gir også en god metthetsfølelse. Et tips er å ta med deg en Nutrilett i strandvesken eller i golfbagen, sier Taran Linn Østberg, produktsjef for Nutrilett i Norge.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2935Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.