To saftige nyheter fra Maggi Juicy


Oppdatertdato: 2012-02-22 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Maggi


Fisk på 1-2-3

En undersøkelse * viser at nordmenn gjerne vil spise mer fisk, men føler at de mangler kunnskap når det gjelder tilberedning. Norske helsemyndigheter anbefaler samtidig at man bør spise tre fiskemåltider i uken, noe som per dags dato ikke er tilfellet.

1. februar lanserte vi første variant i fiskeserien, Maggi Juicy Fish Salmon. Med Maggi Juicy Fish kan du på en enkel måte lage et velsmakende og saftig fiskemåltid til hele familien. Pakningen inneholder krydderblanding og stekepose. Bland krydderet med fløte, legg den fisken du ønsker, frossen eller fersk, samt grønnsaker i stekeposen og hell krydderblandingen over i stekeposen. Lukk posen med klipsen, som følger med pakken, og sett det hele i ovnen i 25 minutter. Alt du trenger å gjøre i tillegg er å koke poteter, pasta eller ris og resultatet blir et velsmakende, saftig og balansert måltid.

Taco og kylling er blant topp 10 middagsmåltider i Norge*

Kylling er populært og mange spiser kylling flere ganger pr uke. Taco er også en av nordmenns favorittmåltider, viser en undersøkelse fra analysebyråene TNS og Wilke, på oppdrag fra Nestlé.

Vi har med utgangspunkt i dette laget en spennende variant utviklet spesielt for Norge. 1. februar lanserte vi en ny variant for kylling, Maggi Juicy Chicken Taco. Legg kyllingkjøtt, kuttet i små terninger, i stekeposen, hell i krydderblandingen og lukk posen med klipsen som følger med pakken. Mens posen ligger i ovnen i 30 minutter, kan du gjøre klar salat, revet ost og salsa. Du får en saftig, smakfull og god Taco. Passer også utmerket til andre meksikanske retter som for eksempel Fajitas, Burritos og Tortilla wraps.

Maggi Juicy konseptet ble lansert i Norge for ett år siden og har blitt en kjempesuksess! Kategorien ”oppskriftsbasert krydder” har vokst hele 50%, og alt tyder på at dette er et konsept norske forbrukere har ønsket seg i lang tid. Maggi Juicy gir oss muligheten til å lage saftig, smakfull og god mat på en enkel og rask måte som passer godt i vår hektiske hverdag. I tillegg gjør stekeposen at det ikke blir søl i stekeovnen, så rengjøring behøves ikke, sier kategorisjef Christer Mikalsen hos Nestlé.
Veil pris kr 17,-

*”Consumer & Cuisine Understanding Study Norway 2011”, Analysebyråene Wilke og TNSLegg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2409


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.