Vårens nyheter fra Kraft Foods


Oppdatertdato: 2008-05-18 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Kraft Foods


Nesten helt gresk

Philadelphia kommer nå med en ny himmelsk smak – Philadelphia Agurk og Feta

Philadelphia Agurk og Feta består av frisk og kremet Philadelphiaost kombinert med agurk og ekte gresk fetaost. Det gir en frisk og sommerlig smak, enten du bruker den som pålegg på brødskiven og kjeksen eller som ingrediens i friske salater og middagsretter. Dette er en helt ny smakskombinasjon som Philadelphia og fetaost-elskere vil sette stor pris på.

Philadelphia Agurk og Feta kommer i en pakning på 150g med nytt og lekkert design.

Se etter vårt nye tipshefte for Philadelphia i butikken. Der finner du mange spennende ideer til hvordan du kan bruke den nye smaksvarianten.

Elsker du Daim? - Prøv Daim Forest Fruits!

Nå har vi lansert Daim Forest Fruits - en frisk og ny smaksopplevelse for dem som elsker Daim.

Dersom du er en av dem som elsker Daim, kan du glede deg til dette sommerhalvåret. Med den friske skogsbærsmaken, den kjente knekk-karamellen og melkesjokoladesmaken er det duket for en ny og spennende smaksopplevelse.

Daim har vært på det norske markedet siden 1953, men er fortsatt like ungdommelig leken. _Den ”leken” kaller vi Limited Edition (begrenset opplag), og det innebærer at vi fra tid til annen lager en ny vri der vi kombinerer originalen med nye, spennende smaksopplevelser. Daim Forest Fruits får du bare i en tidsbegrenset periode, så her gjelder det å være tidlig ute.

Toppkarakter i fransk hos Freia

Nå har Freia gjort det enkelt for deg å imponere med franske dessertfristelser. Crème Brûlée og Sjokolade Brûlée lager du på en-to-tre, og de smaker helt nydelig.

Crème Brûlée er Frankrikes dessert nummer én. En nydelig vaniljekrem som toppes med sukker og brennes til man får det berømte sukkerlokket. Freia Crème Brûlée har en deilig smak av vanilje, blandet med karamellsmaken av sukkerlokket. Desserten passer seg utmerket å servere dine gjester. Servèr desserten alene eller med friske bær eller frukter ved siden av.

Sjokolade Brûlée gir alle elskere av sjokolade et smaksrikt dessertalternativ. Freia har byttet ut vaniljekremen i Crème Brûlée med sjokoladekrem. Den gode sjokoladesmaken fra Freia kombinert med det karakteristiske sukkerlokket på en Brûlée gir deg en sikker dessertvinner. Denne desserten kan serveres alene eller kombindert med friske bær.

Dessert er en hyggelig avslutning på måltidet, men den bør, som alt annet, nytes i passe porsjoner. Derfor kommer nå alle våre desserter med GDA-merking. GDA står for Guidelienes Daily Amount som på norsk betyr ”veiledende daglig inntak”.

Se etter vårt nye tipshefte for desserter i butikken. Der finner du ideer til hvordan du kan servere desserter til enhver anledning.

På vårt nye nettsted www.freiahjemmekonditori.no finner du oppskrifter, produktinformasjon og enda flere tips og ideer.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1333
Norsk mat.Rask mat.
Kjøttdeig.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.