Verdens mest eksklusive Club Sandwich


Oppdatertdato: 2013-07-17 Tema: Restaurant Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Hotels.com


Hotell i Hong Kong har samlet ingredienser i verdensklasse for å revolusjonere den tradisjonelle hotellretten.
Inspirert av årets lansering av Hotels.coms Club Sandwich Index, har femstjerners-hotellet Hullett House i Hong Kong slått seg sammen med bookinggiganten for å skape verdens mest eksklusive Club Sandwich.

Med en pris på 355 kroner (HKD480) er den kulinariske kreasjonen dyrere enn de som selges i Genève. Sveits og Genève toppet i år listen med en gjennomsnittspris på 180 kroner. At Hullett House sin er dyrere er ikke så rart med tanke på at den inneholder flere av verdens mest eksklusive ingredienser.

Mellom de lettristede og skorpefrie brødskivene, vil sultne turister finne Beluga-kaviar, Kobe-biff, Balik-laks, skivet bacon fra svartgris, Iberico-skinke, belgiske fiken, skivet tomat fra Roma, salat fra Romania, agurk, fransk kylling, organiske egg fra Italia, majones, mesclun-salat og grønn asparges.
- For at gjester skal kunne oppleve hvor luksuriøs en Club Sandwich kan være, har vi inkludert det ypperste av ingredienser slik som Beluga-kaviar som er en av verdens dyreste kaviar, Kobe-biff og Balik-laks som koster rundt 960 (HKD 1300) kroner per kilo, sier sjefskokken til Hullett House, Peter Lee.

- Club Sandwichen dukker stadig opp på hotellmenyer verden rundt, men skapelsen til Hullett House viser hvordan man kan forvandle smørbrødet til et kunstverk med et par luksuriøse ingredienser! I 2011 lanserte vi Club Sandwich Index som et bruksbarometer for å gjøre det lettere for turister å inkludere mat og drikke i reiseplanene. Det fine med indeksen er at vi kan tilby turister en enkel prissammenligning som indikerer hvor langt pengene rekker i ulike land, legger Alison Couper fra Hotels.com til.

Den luksuriøse sandwichen vil være tilgjengelig på restauranten The Parlour som er tilknyttet Hullett House for 350 kroner (HKD480) fra 15. juni til 31. august i 2013.

Hotels.com sin Club Sandwich Index bruker den klassiske sandwichen med kylling, bacon, egg, salat og majones som et barometer for et lands prisnivå. Indeksen baserer seg på den faktiske prisen hotellgjester har betalt for en Club Sandwich på hoteller i 30 hovedsteder og turistmagneter verden over. Til sammen er det innhentet priseksempler fra 840 hoteller innen fem-, fire- og trestjerners-segmentet for å gi et riktig bilde av prisnivået.

Club Sandwich Indeksen 2013:


Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2686
Norsk mat.Kina.
Kjøttkaker.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.