Vesterålen Matfestival


Oppdatertdato: 2013-08-22 Tema: Tradisjoner Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: LMD, Screenshot Kilder: LMD, Vesterålen Matfestival


Vesterålen Matfestival er en regional matfest, med arrangementer over hele Vesterålen – i alle kommuner. Festivalen var ny i 2010. Festivalen skal bidra til å fremme regionens sterke og spennende arktiske mattradisjoner, og en matkultur som fortjener å bli tatt vare på. Vi vil skape identitet og stolthet over vår region og det fantastiske den kan tilby av mat, kultur og opplevelse. Vesterålen Matfestival er den første festivalen i Vesterålen som har arrangement i alle kommunene. Vi ønsker å markedsføre hele regionen, og å binde sammen alle som arbeider med mat i Vesterålen.
I 2013 er datoene 23.-31. august, og det vil i løpet av 9 dager arrangeres spennende aktiviteter knyttet til mat, kultur og opplevelse i alle Vesterålekommunene. Årets tema er «Tradisjonsmat fra Vesterålen», og årets matfestival skal ha fokus på de gode, gamle, rare, glemte og kjære mattradisjoner fra regionen vår.

Les program for festivalen

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2712Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.