Vi spiser lunsj på Jonas B Gundersen i Kristiansand


Oppdatertdato: 2009-06-23 Tema: Restauranttest Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Knut Pettersen


Jonas B Gundersen er en liten retaurant kjede med utspring i Mandal. Den har flere restauranter og åpnet i fjor en i Kristiansand. Jeg vet fra tidligere at de har gode pizzaer men menyen består av mye annet. Vi forsøkte 2 småretter og var godt fornøyd med maten.

Miljø og omgivelser.

Restauranten ligger veldig sentralt til midt på torget i Kristiansand. Den er smakfullt innredet, lun og koselig. Det er og en uteavdeling. Konseptet skal være preget av røtter i Jazzmusikken og innredningen viser dette. Men dette er ikke for påtrengende og musikken er behagelig.

Menyen

Menyen er ganske omfattende med egen hentemeny for pizza. Den vanlige menyen består av pizza(både amerikansk og italiensk), pasta, småretter, desserter osv. Enkelt vinkart og restauranten har alle rettigheter.

Kjøkken

Vi spiste 2 småretter. Piadina med tunfisk og Bruschetta med parmaskinke. Begge retter var rikelig til å bli mette og det var ingenting å si på prisen. Kr 98.- og 124.-. Og dette var godt med god og spennede smak. Piadinaen ble noe kvalmende etterhvert men det var vel fordi jeg ble mett og ikke var så sulten i utgangspunktet.
Og som sagt før så har vi spist pizza her før og den kan og anbefales.
Det eneste minuset er kaffe latte vi bestillte. Den var ikke god og lignet varm Nesquick. Styr unna.

Service

Det er vanlig servering ved bordet, men ikke den helt store oppfølgingen. Med få gjester denne kvelden så virket det som om servitørene kjeder seg. Man får nesten litt kafe følelse ved serveringen, men men.

Konklusjon

Absolutt verd ett besøk. Stor meny til en ikke for dyr penge. Barnevennlig og familievennlig. Rett og slett en trivelig plass hvor man blir mett og god.

Flere bilder


Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1633
Norsk mat.Rask mat.
Kjøttkaker.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.