Vi tester Montana restaurant på Sørlandssenteret i Kristiansand


Oppdatertdato: 2019-03-06 Tema: Restauranttest Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Vi vil igjen så smått starte testing av restauranter her på Sørlandet og begynner denne omgangen med en ganske ny og folkelig restaurant inne i Sørlandssenteret i Sørlandsparken utenfor Kristiansand og Lillesand. Restauranten kalles grill, men har en ganske fyldig og variert meny med alt fra TexMex til pizza og pasta, ikke så mange retter men det man trenger. Vi har spist her flere ganger og med en gang kan vi si at dette er en av være favoritter for rask, mye og rimelig mat. Ypperlig sted etter noen timers shopping på senteret. Det er jo flere restauranter på Sørlandsenteret men denne utmerker seg for oss som det beste valget pr nå.
Interiør Montana

Beliggenhet

Score 7

Montana ligger i enden av senteret og har og egen inngang utenfra som brukes om f.eks. søndagen når senteret kan være stengt. Kanskje litt usentralt fra de mest pop butikker, men fortsatt innafor. Den er stor med mange sitteplasser på flere nivåer. Krever ellers at man bruker bil eller kollektivt for å komme på besøk. Har åpent til kl 21 hver dag.
Har eller noen gode stoler og sofaer, veldig varierte bord og plasseringer av gjester slik at du kan sitte godt med utsikt ut eller innover. På bildet ser dere sitteplassene.
Det er og noen store TV skjermer som viser fotball samt greit for barn med lekeområder i nærheten.

Service

Score 8

De har samme bestillingssystem som Egon, dvs finn ett bord, bestem deg for hva du skal ha og så bestiller du ved disken. Maten blir servert på bordet. Dette fungerer veldig greit og er en enkel måte å bestille på.
De ansatte som vi har møtt er veldig hyggelige og særlig midt på dagen med lite folk er det veldig godt å sitte her.

Meny

Score 6

Menyen dekker vårt behov og er TexMex inspirert. Det er flere TexMex retter, burgere, pizza, småretter, sandwich og noen desserter. Det er og noen hovedretter fra grillen. Lite fisk men en vegetarburger:(. Vi har opplevd at menyen i restauranten varierer fra de du ser på nett.
Det som også er positivt er at det er store porsjoner, dvs undertegnede blir alltid mett.

Fish and chips for lunsj

Mat/kjøkken

Score 7

Siden det er mange standardretter her så er det ikke så lett å gjøre feil. Så maten er overraskende god med noen utrolig gode pizzaer. Vi har opplevd at maten ikke har vært helt varm på vår bestilling av Jambalaya Pasta og noen andre, men ikke noe av betydning. Vi har pr i dag spist her 4 ganger, og sist gang var det en rask lunsj med burger og fish and chips. Dette var lunsj med mye mat, rask mat og god smak.
En annen ting er at kjøkkenet er åpent. Dette har flere og flere restauranter nå og kan være både og i mine øyne.

Priser

Score 7

Maten er ganske rimelig i forhold til mengde og smak, samt andre alternativer på kjøpesenteret. Det er og mulighet for dagens lunsj som er rimeligere. Men velger man full middag fra grillen så koster det.

Totalscore

Totalscore 35

En totalscore i overkant av snittet. Maten og service trekker opp her. Og Montana er rett og slett en god plass å sitte for en matbit, særlig i forhold til andre alternativer her ute på senteret.

Montanas hjemmeside med meny

Forklaring på Matoppskrifts sin score

Jeg har valgt å lage en ny scoretabell fra 0 til 10 hvor følgende områder dekkes. Samt en totalscore for alle disse.
  • Beliggenhet, omgivelser og plass Dvs i forhold til andre steder, størrelse, sittekomfort ol
  • Service og betjening Er de hyggelige og føler du deg velkommen.
  • Menyen Utvalg og variasjon
  • Maten/kjøkken Er maten god?
  • Prisnivå i forhold til hva man får Er det dyrt eller rimelig i forhold til mengde og kvalitet
  • Totalscore De over summert.

En restaurant kan få totalt 50 poeng og opp til 10 på hvert område

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:3209
Norsk mat.Kaffekos.
singelmat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.