Vitamin Well lanserer steviasøtede vitamindrikker


Oppdatertdato: 2013-02-13 Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Vitamin Well Norway AS


Vitamin Well innleder februar med en god nyhet for de som vil nyte en god vitaminberiket drikke, uten karbohydrater. Vitamin Well Stevia er en serie produkter søtet med ekstrakt fra planten Stevia, som ble godkjent i Norge 18.juni 2012. Lanseringen utfyller det allerede eksisterende sortimentet, med nye smaker og funksjoner. De nye funksjonene for Vitamin Well Stevia er Control og Grace, som kommer i smakene sitron/lime og fersken/mango.
Vitamin Well er et av de første selskapene i Norge som bruker Stevia som det eneste søtningsmiddelet, og lanserer to nye drikker kun søtet med ekstrakt fra steviaplanten.

-Det er utrolig gøy å vise at Vitamin Well ligger i spissen. I dagens situasjon er Vitamin Well Stevia en av de første steviadrikkene på det norske markedet, som også kun er søtet med ekstrakt fra Stevia. Akkurat som med våre andre drikker er Vitamin Well Stevia beriket med vitaminer, og uten kullsyre, sier Kim Rebecca Torninger, markedsansvarlig i Vitamin Well Norge.
Vitamin Well har fra før et sortiment bestående av seks vitamindrikker. Vitamin Well Stevia lanseres for å utfylle det allerede eksisterende sortimentet. Akkurat som øvrige drikker fra Vitamin Well, er steviadrikkene beriket med vitaminer, som karakteriseres ved navnet på drikkene.

Det nye sortimentet presenteres i Vitamin Wells stilrene design, i en smalere, og noe høyere flaske på 50 cl. Vitamin Well Stevia vil i første omgang kunne kjøpes i ledende kiosker og bensinstasjoner samt på utvalgte kafeer.Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2620


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.