Min søkemaskin med mange forskjellige muligheter

Velg hvilket søk du vil bruke av de forskjellige under.Oppskriftssøk som søker etter oppskrifter med allergener og utvalgte ingredienser.

Her er ett oppskriftssøk hvor man i svaret får alle oppskrifter uten valgte allergen i valgt kategori. Det er og lagt noen ingredienser som flere ikke tåler men som ikke defineres som allergen. Disse er ikke fullstendige, men de 14 "offisielle" allergenene er oppdaterte.

Viktig
  • Man må velge en kategori
  • Man må og velge allergen som ikke ønskes. Her kan man velge bare 1 eller 2 allergener/ingredienser
  • Det er og tatt med de som har spor av allergen. Men dette er veldig individuelt for ingrediensene. Husk at om det feks velges spor av melk, kan oppskriften inneholde melk.
  • Advarsel Noen oppskrifter viser ingredienser som har valgte allergen, men dette er når ingrediensen ikke er registrert på mengde feks: En oppskrift som ikke har ingrediensen hvetemel, men teksten "tilsett mel til passende deig" vil vises uten gluten.
  • Noen oppskrifter har og med i fremgangsmåte feks server med eggekrem. Da er det jo selvfølgelig allergenet egg i oppskriften om en bruker eggekrem.
  • Denne feilen vil rettes opp gradvis inntil alle oppskrifter har beregnet innhold av alle ingredienser
  • Resultat kan sorteres med å klikke på overskrift
  • Viktig! Ønsker du å bruke allergen og næringsinformasjon fra min nettside? Les her: Mer info om bruk og kopiering av informasjon på nettstedet www.matoppskrift.no

OBS: Resultat vises nederst på siden alfabetisk etter oppskriftsnavn. Og resultatet er begrenset til 1000 treff og viser bare oppskrifter med næringsinnhold! Hver side viser opp til 100 oppskrifter, bla i sidene under tabellen.
Får du mange svar, reduser ved å legge inn navn eller deler av navn på oppskrift.

Velg kategori

Velg den første Allergen/ingrediensen som oppskriften ikke skal inneholde

Velg evt den andre Allergen/ingrediensen som oppskriften ikke skal inneholde

Skriv navn eller deler av navnet på oppskrift

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.