Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Grov pizzabunn

Oppskriften har fått 4,7 poeng. 4,7 poeng (av max 6) i snitt fra 61 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 1,00 Kcal: 209,38 Fett: 3,18 gr Protein: 6,99 gr Karbo: 36,18 gr
Mettet fett: 0,14 gr Kostfiber: 4,04 gr Salt av natrium: 0,47 gr
Oppskriften har hatt 100699 lesere! 100699 lesere

Ingredienser

Porsjoner
25grgjær
2dllunkent vann
1ssolje
0,5tssalt
2dlsammalt hvete
Ca 3dlhvetemel
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater69,11 prosent
Protein13,35 prosent
Fett13,66 prosent
Kostfiber3,85 prosent

Totalpris for 2 porsjoner

Kr 5,29

Pris pr porsjon

Kr 2,65
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Rekker til 2 flate pizzabunner, alternativt 1 pizza med høy bunn
Smuldre gjæren i en bolle og hell over vannet.
Rør gjæren godt ut. Tilsett olje og salt.
(Alternativt bruk 1/2 pose tørrgjær og bland med melet). Rør inn melet i flere omganger og elt deigen smidig og glatt.
Dekk den med kjøkkenhåndkle eller plast og la den heve i ca. 1 time på et lunt sted. Ta deigen opp på bordet og elt den om før den kjevles ut. Culinario anbefaler å kjevle deigen veldig tynn, men dette er som sagt smak og behag.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Hvit pizza hos oss.Les mer om Fullkornspizza med oliven, serranoskinke og ruccolasalat hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1863



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen