Aktuelt akkurat nå!
Sommermat...Asparges...Selskapsmat...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Grov pizzabunn

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
25grgjær
2dllunkent vann
1ssolje
0,5tssalt
2dlsammalt hvete
Ca 3dlhvetemel

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 209,76 Kcal
Protein 6,97 g
Fett 3,18 g
Karbo 36,11 g
Pris 1.- kr

En bunn som blir virkelig god og luftig. Vi lagde en stor rund bunn som ble høy og fin, ble kjevlet ganske tykk. Ble påført fyllet fra denne: Pizzasaus til stor pizzabunn

Fremgangsmåten:

Rekker til 2 flate pizzabunner, alternativt 1 pizza med høy bunn
Smuldre gjæren i en bolle og hell over vannet.
Rør gjæren godt ut. Tilsett olje og salt.
(Alternativt bruk 1/2 pose tørrgjær og bland med melet). Rør inn melet i flere omganger og elt deigen smidig og glatt.
Dekk den med kjøkkenhåndkle eller plast og la den heve i ca. 1 time på et lunt sted. Ta deigen opp på bordet og elt den om før den kjevles ut. Culinario anbefaler å kjevle deigen veldig tynn, men dette er som sagt smak og behag.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 60 min +

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Culinario
Oppskriften har hatt 122287 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,6 poeng totalt (av max 6) fra 67 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1863)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!