Grov pizzabunn

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
25grgjær
2dllunkent vann
1ssolje
0,5tssalt
2dlsammalt hvete
Ca 3dlhvetemel


En bunn som blir virkelig god og luftig. Vi lagde en stor rund bunn som ble høy og fin, ble kjevlet ganske tykk. Ble påført fyllet fra denne: Pizzasaus til stor pizzabunn

Fremgangsmåte:

Rekker til 2 flate pizzabunner, alternativt 1 pizza med høy bunn
Smuldre gjæren i en bolle og hell over vannet.
Rør gjæren godt ut. Tilsett olje og salt.
(Alternativt bruk 1/2 pose tørrgjær og bland med melet). Rør inn melet i flere omganger og elt deigen smidig og glatt.
Dekk den med kjøkkenhåndkle eller plast og la den heve i ca. 1 time på et lunt sted. Ta deigen opp på bordet og elt den om før den kjevles ut. Culinario anbefaler å kjevle deigen veldig tynn, men dette er som sagt smak og behag.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 209 Kcal
Protein 6,97 g
Fett 3,18 g
Karbo 36,11 g
Pris 1.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Culinario
Oppskriften har hatt 115079 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,7 poeng totalt (av max 6) fra 63 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1863)

Ekstra info

Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 60 min +

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!