Gå til forsiden av matoppskrift.no



Grov pizzabunn

Bilde av Grov pizzabunn.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez

Oppskriften på Grov pizzabunn har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
En bunn som blir virkelig god og luftig. Vi lagde en stor rund bunn som ble høy og fin, ble kjevlet ganske tykk. Ble påført fyllet fra denne: Pizzasaus til stor pizzabunn

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
25grgjær
2dllunkent vann
1ssolje
0,5tssalt
2dlsammalt hvete
Ca 3dlhvetemel


Fremgangsmåte:

Rekker til 2 flate pizzabunner, alternativt 1 pizza med høy bunn
Smuldre gjæren i en bolle og hell over vannet.
Rør gjæren godt ut. Tilsett olje og salt.
(Alternativt bruk 1/2 pose tørrgjær og bland med melet). Rør inn melet i flere omganger og elt deigen smidig og glatt.
Dekk den med kjøkkenhåndkle eller plast og la den heve i ca. 1 time på et lunt sted. Ta deigen opp på bordet og elt den om før den kjevles ut. Culinario anbefaler å kjevle deigen veldig tynn, men dette er som sagt smak og behag.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Culinario
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1863)
Tilberedningstid: 60 min +
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 209,76 Kcal Forklaring?
Protein 6,97 g
Fett 3,18 g
Karbo 36,11 g
Pris 1.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!