Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Grov pizzabunn

Oppskriften har fått 4,7 poeng. 4,7 poeng (av max 6) i snitt fra 61 lesere
Oppskriften har hatt 104646 lesere! 104646 lesere

Ingredienser

Porsjoner
25grgjær
2dllunkent vann
1ssolje
0,5tssalt
2dlsammalt hvete
Ca 3dlhvetemel
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Grov pizzabunn er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Rekker til 2 flate pizzabunner, alternativt 1 pizza med høy bunn
Smuldre gjæren i en bolle og hell over vannet.
Rør gjæren godt ut. Tilsett olje og salt.
(Alternativt bruk 1/2 pose tørrgjær og bland med melet). Rør inn melet i flere omganger og elt deigen smidig og glatt.
Dekk den med kjøkkenhåndkle eller plast og la den heve i ca. 1 time på et lunt sted. Ta deigen opp på bordet og elt den om før den kjevles ut. Culinario anbefaler å kjevle deigen veldig tynn, men dette er som sagt smak og behag.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 209,38553,2927,7 %
Fett: 3,188,40 gr12,0 %Fett13,66 %
Protein: 6,9918,47 gr36,9 %Protein13,35 %
Karbo: 36,1895,61 gr31,9 %Karbo69,11 %
Fiber: 4,0410,68 gr35,6 %Fiber3,85 %
Mettet fett: 0,140,37 gr1,8 %
Salt: 0,471,24 gr24,9 %
Hele oppskriften veier 528,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,00 .-
Pris 2 porsjonerKr. 5,29 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 2,65.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Pizza med varianter av fyll hos oss.Les mer om Fullkornspizza med oliven, serranoskinke og ruccolasalat hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1863



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser