Matvarer

Oppskrifter på sylting, safting og konservering

Nå som frukt og bær er på sitt beste er det på tide å tenke på hvordan man kan bevare alle godsakene.
De fleste av oss bruker vel fryseren aktivt men man må ikke la gamle sylte og konserveringsmetoder gå i glemmeboka.

Jeg skal gå gjennom de forskjellige metoder og gi en del tips om hver av de. Bruk linkene under.

Gode oppskrifter med bilde


Prøv også Tomatsild 4.
Prøv også Eplesnaps.
Prøv også Appelsinchutney.
Prøv også Rognebærsaft 2.
Prøv også Jordbær- og rabarbramarmelade.
Prøv også Syltet sopp.
Prøv også Bløtetid for tørket sopp.
Prøv også Ripsgele.
Prøv også Syltetøy med bringebær og gulrot.
Prøv også Syltet gresskar 3.
Prøv også Bananmarmelade.
Prøv også Rosa limonade.
Prøv også Blandingsmarmelade.
Prøv også Appelsincurd enkel.
Prøv også Jordbærsyltetøy med Sukrin.
Prøv også Rabarbrasyltetøy 2.
Prøv også Bringebærsyltetøy med hele bær.
Prøv også Syltede rødbeter 3.
Prøv også Eplechutney 5.
Prøv også Bringebær- og kokossyltetøy.
Prøv også Tørking av cherrytomater.
Prøv også Blandet sitrusmarmelade.
Prøv også Tørking av krydderurter.
Prøv også Eggelikør.
Prøv også Appelsingelé enkel.








De mest populære sylte og konserveringsoppskriftene

NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Hylleblomstsaft (Svensk)5.40.73137.434.200.20
Surpølse 1. fra Tolga og Tynset5.45.2989.66.230.61.5
Lesja-øl5.20.2835.78.8000
Perikum (johannesurt) dram5.237.31244.22.200.20
Mjødurtsaft5.21.02220.45500.10
Gresskarsyltetøy5.22.82216.253.30.10.20Oppskriften har bilde
Ansjos av brisling511.08234.515.615.50.33.4Oppskriften har bilde
Rå tyttebærsaft53.47107.224.70.320
Rognebærgelé51.49233.657.900.50
Surlaks53.73173.128.24.30.10.8
Hermetiske epler50
Nypevin53.66148.333.80.34.10
Løk- og eplechutney52.93139.933.50.21.20
Appelsinsaft50.92193.54800.60
Krøkebærsaft fra Reisadalen5000000
Finsk mjød4.90.3244.21100.10
Eggelikør4.913.02225.826.54.201.8Oppskriften har bilde
Syltet gresskar 34.93.46154.337.50.10.40Oppskriften har bilde
Multesyltetøy4.928.07111220.94.90.1
Tørking av sopp4.80
Kirsebærlikør4.818.05202.627.400.90
Nype hetvin4.80
Rognebærgele 24.86.8623.830.52.30.1
Purresild4.86.67145.24.99.40.42.1
Ingefærøl4.80.244711.7000
Rognebærgelé med eple4.71.16166.541.200.50Oppskriften har bilde
Jordbærlikør4.713.69165.623.70.10.80
Rips-/solbærgelé4.76.1736.75.10.73.50.1
Bringebærsild4.78.74102.88.74.91.30.9
Dronninglikør4.722.46196.920.90.21.60
Appelsinlikør med safran4.714.46191.927.60.11.30
Snarøl4.70.3528.47.1000
Hjemmebrygget øl4.70.1115.53.8000
Blåbærlikør4.622.46217.825.60.31.40
Seilaks4.62.29453.90.90.50.2
Mynte og anislikør4.620.98312.147.30.10.30
Eplegele fra Kjetil4.61.5836.47.80.21.50
Blåbærsaft gammel4.60Oppskriften har bilde
Tyttebærlikør4.622.44240.226.30.10.80
Tomatmarmelade4.52.31200.3490.10.80
Jordbærmarmelade4.55.53217.253.50.10.90
Hjemmelagd tomtebrygg4.50.0815.43.8000
Jordbærmarmelade med balsamico og svart pepper4.55.69150.236.10.21.40Oppskriften har bilde
Bringebærsyltetøy med stjerneanis4.511.94104.722.90.33.40Oppskriften har bilde
Måltidsdrikk4.55.475711.70.520.1Oppskriften har bilde
Rå bringebærsaft4.57.36153.236.40.220
Spekepølse fra Marie Braastad4.523.27268.8520.70.21.1
Rå kirsebærsaft4.56.02160.539.300.70
Myntegele4.54.7184.745.40.10.60
Rabarbramarmelade med kvann4.55.04147.2350.12.10



Aktuelle artikler.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!