Matvarer

Oppskrifter på sylting, safting og konservering

Nå som frukt og bær er på sitt beste er det på tide å tenke på hvordan man kan bevare alle godsakene.
De fleste av oss bruker vel fryseren aktivt men man må ikke la gamle sylte og konserveringsmetoder gå i glemmeboka.

Jeg skal gå gjennom de forskjellige metoder og gi en del tips om hver av de. Bruk linkene under.

Gode oppskrifter med bilde


Prøv også Sitrusmarmelade med whisky.
Prøv også Jordbærsyltetøy med stjerneanis.
Prøv også Eddiksyltede gresskar.
Prøv også Rabarbracurd.
Prøv også Appelsincurd enkel.
Prøv også Blåbærsyltetøy 2.
Prøv også Jordbærsyltetøy med Sukrin.
Prøv også Gresskarsyltetøy.
Prøv også Appelsin og Earl Grey marmelade.
Prøv også Syltet gresskar 2.
Prøv også Tørking av cherrytomater.
Prøv også Hermetisert frukt.
Prøv også Bløtetid for tørket sopp.
Prøv også Ripschutney.
Prøv også Tomatsild 4.
Prøv også Rognebærgelé med eple.
Prøv også Ripsgele.
Prøv også Bjørnebærsyltetøy med gin.
Prøv også Gresskarmarmelade 1.
Prøv også Søt agurkpickles.
Prøv også Tørking av krydderurter.
Prøv også Blåbærsaft gammel.
Prøv også Appelsingelé enkel.
Prøv også Pickles.
Prøv også Bringebærsyltetøy med stjerneanis og timian.








De mest populære sylte og konserveringsoppskriftene

NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Hylleblomstsaft (Svensk)5.40.73137.434.200.20
Surpølse 1. fra Tolga og Tynset5.45.2989.66.230.61.5
Lesja-øl5.20.2835.78.8000
Perikum (johannesurt) dram5.237.31244.22.200.20
Mjødurtsaft5.21.02220.45500.10
Gresskarsyltetøy5.22.82216.253.30.10.20Oppskriften har bilde
Ansjos av brisling511.08234.515.615.50.33.4Oppskriften har bilde
Rå tyttebærsaft53.47107.224.70.320
Rognebærgelé51.49233.657.900.50
Surlaks53.73173.128.24.30.10.8
Hermetiske epler50
Nypevin53.66148.333.80.34.10
Løk- og eplechutney52.93139.933.50.21.20
Krøkebærsaft fra Reisadalen5000000
Finsk mjød4.90.3244.21100.10
Eggelikør4.913.02225.826.54.201.8Oppskriften har bilde
Syltet gresskar 34.93.46154.337.50.10.40Oppskriften har bilde
Multesyltetøy4.928.07111220.94.90.1
Blåbærlikør4.922.46217.825.60.31.40
Kirsebærlikør4.818.05202.627.400.90
Rognebærgelé med eple4.81.16166.541.200.50Oppskriften har bilde
Nype hetvin4.80
Purresild4.86.67145.24.99.40.42.1
Tørking av sopp4.70
Hjemmebrygget øl4.70.1115.53.8000
Rognebærgele 24.76.8623.830.52.30.1
Bringebærsild4.78.74102.88.74.91.30.9
Jordbærlikør4.713.69165.623.70.10.80
Rips-/solbærgelé4.76.1736.75.10.73.50.1
Snarøl4.70.3528.47.1000
Appelsinlikør med safran4.714.46191.927.60.11.30
Dronninglikør4.722.46196.920.90.21.60
Eplegele fra Kjetil4.61.5836.47.80.21.50
Seilaks4.62.29453.90.90.50.2
Mynte og anislikør4.620.98312.147.30.10.30
Blåbærsaft gammel4.60Oppskriften har bilde
Ingefærøl4.60.244711.7000
Heradsbygd-øl4.50.19215.2000
Blåbærlikør 14.522.58203.4220.31.60
Bringebærmarmelade4.57.83210.2500.42.20.1
Surpølse fra Tylldal4.50
Brumunddalsøl4.50.4446.411.3000
Engerdalsøl4.50.1938.29.5000
Rå bringebærsaft4.57.36153.236.40.220
Spekepølse fra Marie Braastad4.523.27268.8520.70.21.1
Appelsinsaft4.50.92193.54800.60
Rabarbramarmelade med kvann4.55.04147.2350.12.10
Rå kirsebærsaft4.56.02160.539.300.70
Myntegele4.54.7184.745.40.10.60
Tomatmarmelade4.52.31200.3490.10.80



Aktuelle artikler.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!