Gå til forsiden av matoppskrift.no



Matvarer

Oppskrifter på sylting, safting og konservering

Nå som frukt og bær er på sitt beste er det på tide å tenke på hvordan man kan bevare alle godsakene.
De fleste av oss bruker vel fryseren aktivt men man må ikke la gamle sylte og konserveringsmetoder gå i glemmeboka.

Jeg skal gå gjennom de forskjellige metoder og gi en del tips om hver av de. Bruk linkene under.

Gode oppskrifter med bilde


Prøv også Ripsgele.
Prøv også Rognebærgelé med eple.
Prøv også Gresskarmarmelade 1.
Prøv også Tranebærgele(tyttebærgele).
Prøv også Blandingsmarmelade med gulrøtter.
Prøv også Kanellikør.
Prøv også Rå blokkebær/blåbærsaft.
Prøv også Syltede gresskar.
Prøv også Julelikør.
Prøv også Sitrusmarmelade med whisky.
Prøv også Plommesyltetøy med kanelstang.
Prøv også Eddiksyltede gresskar.
Prøv også Kirsebærsyltetøy 3.
Prøv også Sitrusmarmelade med banan.
Prøv også Blåbærsyltetøy rått.
Prøv også Blåbærsyltetøy 2.
Prøv også Eggelikør.
Prøv også Rørte blåbær med Sukrin.
Prøv også Blandingsmarmelade.
Prøv også Pæremarmelade med safran og chili.
Prøv også Appelsinchutney.
Prøv også Rabarbrasyltetøy 2.
Prøv også Appelsinmarmelade med vin og pistasjnøtter.
Prøv også Rognebær- og eplegelé.
Prøv også Rognebærlikør.








De mest populære sylte og konserveringsoppskriftene

NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Hylleblomstsaft (Svensk)5.40.73137.434.200.20
Surpølse 1. fra Tolga og Tynset5.45.2989.66.230.61.5
Lesja-øl5.20.2835.78.8000
Perikum (johannesurt) dram5.237.31244.22.200.20
Mjødurtsaft5.21.02220.45500.10
Gresskarsyltetøy5.22.82216.253.30.10.20Oppskriften har bilde
Ansjos av brisling511.08234.515.615.50.33.4Oppskriften har bilde
Rå tyttebærsaft53.47107.224.70.320
Rognebærgelé51.49233.657.900.50
Surlaks53.73173.128.24.30.10.8
Hermetiske epler50
Nypevin53.66148.333.80.34.10
Finsk mjød50.3244.21100.10
Løk- og eplechutney52.93139.933.50.21.20
Appelsinsaft50.92193.54800.60
Krøkebærsaft fra Reisadalen5000000
Eggelikør4.913.02225.826.54.201.8Oppskriften har bilde
Syltet gresskar 34.93.46154.337.50.10.40Oppskriften har bilde
Multesyltetøy4.928.07111220.94.90.1
Tørking av sopp4.80
Kirsebærlikør4.818.05202.627.400.90
Nype hetvin4.80
Purresild4.86.67145.24.99.40.42.1
Rognebærgele 24.86.8623.830.52.30.1
Ingefærøl4.80.244711.7000
Rognebærgelé med eple4.71.16166.541.200.50Oppskriften har bilde
Jordbærlikør4.713.69165.623.70.10.80
Rips-/solbærgelé4.76.1736.75.10.73.50.1
Bringebærsild4.78.74102.88.74.91.30.9
Dronninglikør4.722.46196.920.90.21.60
Appelsinlikør med safran4.714.46191.927.60.11.30
Snarøl4.70.3528.47.1000
Hjemmebrygget øl4.70.1115.53.8000
Blåbærlikør4.622.46217.825.60.31.40
Seilaks4.62.29453.90.90.50.2
Mynte og anislikør4.620.98312.147.30.10.30
Eplegele fra Kjetil4.61.5836.47.80.21.50
Blåbærsaft gammel4.60Oppskriften har bilde
Tyttebærlikør4.622.44240.226.30.10.80
Tomatmarmelade4.52.31200.3490.10.80
Jordbærmarmelade4.55.53217.253.50.10.90
Hjemmelagd tomtebrygg4.50.0815.43.8000
Jordbærmarmelade med balsamico og svart pepper4.55.69150.236.10.21.40Oppskriften har bilde
Bringebærsyltetøy med stjerneanis4.511.94104.722.90.33.40Oppskriften har bilde
Måltidsdrikk4.55.475711.70.520.1Oppskriften har bilde
Rå bringebærsaft4.57.36153.236.40.220
Spekepølse fra Marie Braastad4.523.27268.8520.70.21.1
Blåbærlikør 14.522.58203.4220.31.60
Rabarbramarmelade med kvann4.55.04147.2350.12.10
Rå kirsebærsaft4.56.02160.539.300.70



Aktuelle artikler.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!