Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Info om French Bakery

Generell info.

Med vår kjærlighet til mat og valg av råvarer, og ikke minst vår unike produksjon ønsker vi å tilby våre kunder en særegen matopplevelse!
French Bakery AS er kanskje det eneste nisje bakeriet i Norge som leverer brød med så stor variasjon og kvalitet, og med en overvekt av håndlagde produkter.

French Bakery Company AS ble etablert i Oslo i 1985. Selv om mye har skjedd siden den tid, har vi hele tiden holdt fast ved vår strategi om å posisjonere bakeriet som et ledende nisjebakeri i Norge.
Ekspansiv satsing og positiv utvikling førte til at vi i 1997 måtte utvide og flytte inn i større lokaler enn våre daværende. Etter en intens jakt falt valget på de gamle tradisjonsrike lokalene til Hjula-Væverier i Sagveien 23. Vi lyktes i å bygge opp et moderne og trivelig håndverksbakeri, og her har vi vært siden!
Vi startet med å produsere franske baguetter, og har opp gjennom årene utviklet et bredt sortiment av bakevarer som spenner fra vanlige hverdagsbrød til mer eksklusive spesialprodukter.
Fra å være et lokalt bakeri i Oslo-området, har vi gradvis utvidet vår geografiske horisont, og kan nå glede oss over av våre kvalitetsprodukter er tilgjengelige over stort sett hele landet!

Legg inn kommentar gjennom facebook

Karakter og besøk
Besøk: 3125.
Karakter er 2 poeng
Satt av 2 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


NØKKEL FAKTA FOR
French Bakery

HJEMMESIDE
Mailadresse
post@frenchbakery.no
Post adresse
Sagveien 23a (inngang 3)
Poststed
Oslo
Fylke
Oslo
Kategori
Bakervarer
Underkategori
Brødvarer
Sist oppdatert dato
29.06.2006

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.