Salatmester`n ble etablert i 1988, forretningsideen var produksjon av majones og majonesbaserte produkter. Vi ville lage produkter så gode som hjemmelaget! Noe som vi fortsatt gjør den dag i dag.
Fra kjøkkenbenken har utviklingen vært enorm. I 1988 flyttet vi inn i en ny moderne fabrikk på hele 3000m2. Sammen med størrelsen økte også kvalitetsikringen, vi ble BRC sertifisert på høyeste
nivå i mai 2003.
“SalatMester´n as er sertifisert av Food Certification AS som er
akkrediter av Norsk Akkreditering i henhold til NS-45011”
“SalatMester´n as verifies by Food Certification AS accredited
by Norwegian Accreditation confirm to NS-EN 45011”
I 2004 utvidet og oppgraderte vi fabrikken til vel 5000 m2 og produksjonsvolumet kunne dobles!
I dag er vi en av Nord Europas mest moderne produksjonsanlegg for majones, salater og
sjøprodukter i lake.
Med eget laboratorium og høyt kvalifisert personell sikres vår produksjon etter bransjens høyeste kvalitetskrav, slik at vi hele tiden kan jobbe aktivt mot nye produkter. En ting er felles for våre nåværende og fremtidige produkter, kvalitet og trygghet!
Karakter og besøk
Besøk: 5274.
Karakter er 5 poeng
Satt av 6 brukere.