Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Info om Eventyrsmak

Generell info.

Besøk EventyrsmakOm Mat fra Kunstnerdalen
Mat fra Kunstnerdalen BA er en sammenslutning av matprodusenter i Modum, Sigdal og Krødsherad som driver med lokal videreforedling av matvarer.

Vårt mål er å produsere mat av høy kvalitet basert på lokale råvarer. Vi har gått sammen om merkevaren Eventyrsmak for å tydeliggjøre vårt samarbeid overfor forbrukerne. Grunnen til at Eventyrsmak består av et så stort spekter av produkter, er at mange småskalaprodusenter har slått seg sammen. Det er bare få av produsentene som bidrar med flere enn to produkttyper, men diversiteten gjør at vi til sammen tilbyr over 50 produkter.

Vi samarbeider for å kunne tilby våre kunder gode matprodukter. Mange er basert på tradisjonelle oppskrifter nedarvet gjennom generasjoner, mens andre har nye spennende smaker tilpasset vår moderne levemåte.

Produkter
Mat fra Kunstnerdalen tilbyr en rekke forskjellige matvarer fra flere produsenter. Vi tilbyr og en rekke gavepakninger for salg, kjøtt og spekemat, grønnsaker etter sesong, te og krydderblandinger, ferdige brød og kaker, melblandinger, tyttebær etter sesong, økologiske egg, gele, saft og syltetøy, stort utvalg av økologiske varer, siruper, tørkede vekster og mye mer.

Legg inn kommentar gjennom facebook

Karakter og besøk
Besøk: 5716.
Karakter er 4,5 poeng
Satt av 2 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


NØKKEL FAKTA FOR
Eventyrsmak

HJEMMESIDE
Mailadresse
post@eventyrsmak.no
Post adresse
Næringshagen i Kunstnerdalen
Postnr
3350
Poststed
Prestfoss
Fylke
Buskerud
Telefon
32712310
Kategori
Dagligvarer
Underkategori
Lokalprodusent
Sist oppdatert dato
14.07.2012

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.