Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Info om Cateringo

Generell info.

Om Cateringo
Cateringo.no ble startet i 2016 av matentusiast Thomas Næss. Det var da han skulle bestille catering i jobbsammenheng at han syntes det var tidkrevende og håpløst å sammenlikne cateringer på Google. Derfor lagde han like så greit en plattform hvor man enkelt kan sammenlikne, bestille deilig cateringmat og ikke minst få hjelp til å sette sammen menyer og retter av «digitale servitører"

Catering
Vårt mål er å gjøre det enklere, nei – superenkelt! – å bestille catering. Uansett om du skal ha catering til lunsj, seminar, konferanse, konfirmasjon, fest, bursdag eller dåp så finner du det du trenger på Cateringo. Våre partnercateringer leverer selskapsmat, tapas, buffet, koldtbord, sushi, baguetter, wraps, snitter, varmretter, ja – you name it, slik at du finner alle typer cateringmat. Og vil du ikke bruke tid på å sammenlikne selv kan du enkelt ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med glede.

Våre partnercateringer
Vi tilbyr catering kun fra de beste leverandørene. Alle er aktører som har vært lenge i bransjen og leverer kun ypperlig kvalitetsmat. Vi har sikret en god variasjon av alle typer mat, til alle anledninger. Ved å bestille gjennom Cateringo kan du være trygg på at du får et vellykket arrangement.

Kokk hjem
Å bestille kokk hjem er svært populært. og det med god grunn. Alt du trenger å gjøre er å stille kjøkken til disposisjon, og vipps – spisestuen forvandles til en førsteklasses restaurant. Imponér venner, familie og kollegaer med alle slags kulinariske delikatesser.

Servitører, servise, partytelt
Vi har alt du trenger for et vellykket arrangement. Dersom du selv ikke har servise, bord og duker kan vi hjelpe deg med dette. Ta kontakt med oss, så setter vi sammen en totalpakke.

Lokale
Leter du etter et passende lokale for ditt arrangement? Vi hjelper deg med det også. Vi har gode ordninger med lokale til konfirmasjon, fest, bursdager, bedriftstilstelninger og mer.

Bedriftskonto
Bestiller du mye catering gjennom jobben? Da kan du enkelt lage en bedriftskonto på Cateringo, slik at du får en samlet faktura for alle dine bestillinger. Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Legg inn kommentar gjennom facebook

Karakter og besøk
Besøk: 207.
Karakter er 3,3 poeng
Satt av 3 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


NØKKEL FAKTA FOR
Cateringo

HJEMMESIDE
Mailadresse
post@cateringo.no
Kategori
Ferdigmat
Underkategori
Annet

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.