Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Info om Økoland

Generell info.

Norsk importør av økologiske produkter.
I dag finner du mer enn 1000 forskjellige økologiske varer som alle har råd til i nettbutikken. Og vårt sortiment blir stadig bredere. Vi tar gjerne imot innspill fra deg om varer vi burde ta inn.
Økoland springer ut fra den økologiske grossisten Norganic. Vi har levert varer til butikker, bakeri, storhusholdning og industri i hele Norge. Det vil vi fortsette med.
Men mange private forbrukere lurer på hvor de kan få tak i våre varer. Og siden ingen av våre bedriftskunder har hele vårt varespekter, ble løsningen å opprette vår egen nettbutikk. Det gir oss også muligheten til å markedsføre våre produkter på en annen og bredere måte, noe alle er tjent med.

Nettbutikken vår er et supplement til din lokale forhandler av økologisk varer. Spør gjerne etter våre produkter i din helsekost eller økologiske butikk. Vi ønsker å heie dem frem! Sammen bidrar vi med å lette tilgangen til økologiske varer. Og økt forbruk av økologiske varer gir oss bedre dyrevelferd, en bærekraftig utvikling og en bedre helse.

Legg inn kommentar gjennom facebook

Karakter og besøk
Besøk: 132.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


NØKKEL FAKTA FOR
Økoland

HJEMMESIDE
Mailadresse
post@okoland.no
Kategori
Diett og matallergi
Underkategori
Økologisk

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.