Informasjon om Mono og diacetylvinsyreestere av mono og diglyserider av fettsyrer



Navn:
Mono og diacetylvinsyreestere av mono og diglyserider av fettsyrer
Dato oppdatert
01.05.2007
E-nummer
E 472 e
Type stoff
Emulgator, stabilisator.
Stoffet kan ha animalsk opprinnelse
Stoffet kan være laget av produkter fra svin.
ADI (Akseptabelt maks daglig inntak)
25 mg/kg (Kilde: The Comission on Dietary Food Additive Intake in the European Union)
Beskrivelse
Mono og diacetylvinsyreestere av glyserider av fettsyrer.
Disse er hovedsaklig laget av vegetabilsk fett, men det kan forekomme bruk av animalsk fett.
Brukes til:
kaker, brød, ferdigpizza, musli, margarin,meldeiger
Rapporter om stoffet og problemer
Ufarlig men lite forskning.














Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.