Espresso



Ingredienser






Fremgangsmåte:

7 g finmalt kaffe tilberedt på 20-30 sekunder under høyt trykk, dvs 9 bar til et volum på 25 til maks 35 ml. Vannstrømmen blir satt i gang av pumpen, møter motstand i kaffen og utfører et arbeid på denne slik at trykket bygger seg opp.

All espresso skal ha creme (et mørkt rødbrunt "skum" på toppen).

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 4130)
Kategori: Diverse alkoholdrinker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kaffe Karlsson.Kaffe Karlsson.
Denne retten har 321,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 42,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ritorno Come again.Ritorno Come again.
Denne retten har 137,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.