Kokt kobbe fra Kåfjord



Ingredienser

Kobbespekk
Kobbekjøtt
Poteter




Fremgangsmåte:

Kobbekjøttet koktes og ble spist med brød eller poteter. Kobbespekk ble saltet, siden ble den stekt i panne sammen med poteter. Men det var en sjelden vare, langt imellom hver gang en fikk tak i kobbe.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19110)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-06
Oppdatert dato:2005-04-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.