Maltøl



Ingredienser

1 porsjon

2 skjepper malt (1 skjeppe = 1/8 tønne)
1 mark humle (1 mark = 250 g)
16-18 potter vann (1 pott = 0,965 liter)
ølgjær




Fremgangsmåte:

Her følger en gammel oppskrift fra Østfold på maltøl. Fremgangsmåten er som forklart til andre oppskrifter:

Generelt for øl
Kok opp vann og malt/sukker. Tilsett gjær og humle. La det stå en til 2 uker. Siles av og la stå og klarne litt i noen dager. Tappes på flasker.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13365)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ølbrygging
Land: Norge
Fylke: Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-10
Oppdatert dato:2003-05-10


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.