Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Varmrøkt pigghå oppskrift fra matoppskrift.no

Varmrøkt pigghå



Ingredienser

Pigghå i skiver

Server med:
Eggerøre
Rømme
Flatbrød




Fremgangsmåte:

Pigghåen hører ikke til de fiskeartene som det blir spist mest av, men det kommer ikke av at den ikke har et velsmakende kjøtt. Best passer den kanskje som varmrøkt og kan da minne mye om røkt ål. Fisken skjæres i passende skiver og legges i en røkeovn i en 15-20 minutter.

De ferdige stykkene serveres sammen med eggerøre, rømme og flatbrød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2966)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-01
Oppdatert dato:2003-01-01
Lesere: 6370 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.