Vinaigrette fransk





Ingredienser

1 porsjon

2 deler lage fra hermetiske oliven
1 del rød vineddik
3 deler olivenolje.
1 presset fedd hvitløk pr liter
1 ss sukker pr liter
1 ss salt pr liter
1 ss malt sort pepper pr liter.


Annonse



Fremgangsmåte:

Brukes som dressing og grunnlag i retter. Bland alle ingrediensene og la trekke i minst en time før den brukes.
Oppbevar kjølig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118966904)
Kategori: Marinade
Land: Frankrike
Innlagt dato:2002-03-25
Oppdatert dato:2002-03-25
Lesere: 3494 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.