Svar på spørsmål:Hva er lavproteinsøk?


Dette er to enkle startsider hvor man kan søke spesifisert etter oppskrifter definert på mengde protein pr 100 gram og pr porsjon. Resultatet kommer opp under på siden og vises på en måte hvor man kan sortere og filtrere ut den oppskriften som passer best.
Denne tjenesten står i forhold til at det nå vises fargekodet protein innhold på alle oppskrifter + at utvidet næringsinnhold pr porsjon er fargekodet på protein pr porsjon..

Disse søkesidene er en begynnelse på flere liknende tjenester etter samme "lest", hvor man søker etter den oppskriften man ønsker og så beregnes og vises oppskriftene etter innhold av næringsstoff eller allergener.
Her med protein vil først alle ingrediensene og mengden av dem beregnes sammen til en oppskrift. Dette er en metode som gjør at alle oppskriftene er riktige mht mengder/protein og at de forandres automatisk ved for eksempel oppdatering av ingrediensene, mengder og hvilke ingredienser som oppskriften inneholder.

For de som må ha lavproteinmat, er mengden protein i en oppskrift veldig individuelt. Jeg har satt trinnene 0-1, 1-2, 2-3 gr osv pr 100 gr men og det samme pr porsjon som da blir strengere.
I tillegg er det på alle oppskrifter oppgitt protein pr 100 gr og pr porsjon.

PS for denne og andre tjenester
Innholdet av protein, kalorier, fett, karbo osv i en oppskrift oppdateres hver gang en oppskrift åpnes. Dvs om jeg forandrer innholdet i en ingrediens, vi først oppskriften oppdateres når den åpnes. Frem til da vil resultat i bla søk vise den gamle verdien.

Og ang protein pr porsjon. Dette er veldig individuelt og man må se dette som en rettledning ikke endelig. Noen spiser dobbelt så mye som andre, samt at noen oppskrifter ikke har den vanlige porsjonsbetegnelsen


Forrige sideAnsvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.