Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Akevittgravet hjort




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grytre- eller indrefilet av hjort
0,5tstimian
0,5tsknust pepper
Ca 5,5stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
20grsukker
40grsalt, grovt
20grgulrot
10grpurre
20grsellerirot
20grløk
1dlakevitt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Akevittgravet hjort med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier123,02593,88Kcal
Protein11,4755,37gram
Karbohydrat5,4326,21gram
Kostfiber0,532,56gram
Fett0,723,48gram
Mettet fett0,271,30gram
Alkohol6,84 %
Salt8,2439,79gram
Pris på oppskriftenKr 22,12Kr 106,78Kroner
Hele oppskriften veier483 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Småhakk alle grønnsakene. Gni kjøttet med krydder, salt, sukker og grønnsaker. Legg det i en passe stor form og slå over akevitten. Legg kjøttet i press og sett formen kjølig i 2-3 dager.

Ta kjøttet opp og tørk det godt - og det er klart for servering. Pakk det i plast for lagring.

Kjøttet kan lagres kaldt i ca 1 uke. Når det skal serveres så skjær i tynne skiver.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2590)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.