Amerikanske pannekaker med lønnesirup

Bilde av Amerikanske pannekaker med lønnesirup.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3dlhvetemel evt 1/2 hvete og 1/2 maismel for mer amerikansk smak.
1sssukker
1tsbakepulver
0,5tssalt
4stkegg
3dlkefir
1dashsmør til steking
Lønnesirup


Fremgangsmåte:

Bland siktet mel, sukker, bakepulver og salt i en bolle. Tilsett egg og 1/2 dl kefir, og visp til en klumpfri røre. Tilsett resten av kefiren, og la røren svelle i ca 15 min. Stek små og tykke panne-kaker. Hold pannekakene varme (f.eks på en tallerken over en kasserolle med småkokende vann). Server med lønnesirup.

Tips!
For best stekeresultat:
Stryk et stykke kjøkkenpapir med olje over overflaten på steke-pannen, slik at den blir glatt og silkeaktig.Det er ikke nødvendig å olje pannen mellom hver steking.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matsiden
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2647)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pannekaker
Land: Amerika
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 174,66 Kcal
Protein 7,87 g
Fett 5,92 g
Karbo 22,06 g
Pris 2,53.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!