Gå til forsiden av matoppskrift.no



Amerikanske pannekaker med lønnesirup

Bilde av Amerikanske pannekaker med lønnesirup.
Fotograf: Knut Pettersen
Oppskriften på Amerikanske pannekaker med lønnesirup har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3dlhvetemel evt 1/2 hvete og 1/2 maismel for mer amerikansk smak.
1sssukker
1tsbakepulver
0,5tssalt
4stkegg
3dlkefir
1dashsmør til steking
Lønnesirup


Fremgangsmåte:

Bland siktet mel, sukker, bakepulver og salt i en bolle. Tilsett egg og 1/2 dl kefir, og visp til en klumpfri røre. Tilsett resten av kefiren, og la røren svelle i ca 15 min. Stek små og tykke panne-kaker. Hold pannekakene varme (f.eks på en tallerken over en kasserolle med småkokende vann). Server med lønnesirup.

Tips!
For best stekeresultat:
Stryk et stykke kjøkkenpapir med olje over overflaten på steke-pannen, slik at den blir glatt og silkeaktig.Det er ikke nødvendig å olje pannen mellom hver steking.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matsiden
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2647)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pannekaker
Land: Amerika
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 174,66 Kcal Forklaring?
Protein 7,87 g
Fett 5,92 g
Karbo 22,06 g
Pris 2,53.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!