Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Blodpudding




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literblod
2tssalt
1tspepper
0,5tsingefær
0,1tsallehånde
0,1tsnellik
250grfinhakket nyretalg
250grkokt ris
100grknust kavring
100grrosiner
100grsukker
50grrugmel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Blodpudding med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier244,381 142,01Kcal
Protein12,0756,40gram
Karbohydrat17,7282,81gram
Kostfiber0,693,22gram
Fett13,7664,30gram
Mettet fett6,6130,89gram
Salt1,054,93gram
Pris på oppskriftenKr 5,23Kr 24,44Kroner
Hele oppskriften veier1 869 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sil blodet i en bolle og psik så det skummer. Tilsett alt det andre og bland godt isammen. Hell i en kasserolle og gi ett oppkok under omrøring. Helles så over i en smurt form som er strødd med kavring. Stekes i vannbad i en time. Server med smeltet smør og ris.

Dette er en gammel norsk oppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967193)
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.