Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Frityrstekt fisk



Frityrstekt fisk oppskrift.
Fotograf: Matoppskrift.no
Vi brukte sei her, som var perfekt. Husk å tørke skikkelig av filetene før de dyppes i frityrrøre.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grfersk eller dypfryst fiskefilet
1,5tssalt
presset sitron

Frityrrøre:

1dlhvetemel
1dllettøl eller skummet melk
1stkegg
1ssolje
0,85literolje til stekingIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
60gr(frityrolje, mengden som tas opp av fisken og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Frityrstekt fisk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier154,85641,44Kcal
Protein13,6956,71gram
Karbohydrat4,7119,51gram
Kostfiber0,210,87gram
Fett8,8136,49gram
Mettet fett2,018,33gram
Alkohol0,22 %
Salt1,325,45gram
Pris på oppskriftenKr 8,92Kr 36,95Kroner
Hele oppskriften veier1 657 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag først i stand det som skal spises ved siden av fisken: kokte poteter, remuladesaus o.a.

Skyll de ferske fiskefiletene raskt eller tin de dypfryste. Del eventuelt større fileter på langs. Salt fisken og drypp den med litt presset sitron.

Visp sammen hvetemel, væske, egg og olje til en glatt røre.

Hell olje i en liten tykkbunnet gryte 5-6 cm opp fra bunnen. Varm oljen til 180 C. Kontroller med et termometer eller med en loffbit. Loffbiten skal bli gulbrun på 1 minutt.

Dypp fiskefiletene i frityrrøren. Stek én eller et par fileter om gangen, 1-2 minutter til de er gyllenbrune. Ta dem opp med hullsleiv og legg dem på varmt fat. Server fisken umiddelbart.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11764)
Tilberedningstid: 15 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frityrstekt fisk.Frityrstekt fisk.
Denne retten har 154,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Frityrstekt fiskefilet med sennepsmak.Frityrstekt fiskefilet med sennepsmak.
Denne retten har 228,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.