Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylt kamel



Fylt kamel oppskrift.
Fotograf: Matoppskrift.no
En oppskrift som tar lang tid. Men med gode forberedelser er alt mulig. Bildet viser kamelen før tilberedning.

Litt alvor: Kamelkjøtt spises og skal visstnok smake godt. Men om noen prøver seg på denne så gi gjerne en kommentar under.
Om man reduserer risen så blir denne lavkarbo.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkamel medium størrelseIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1stklam
20stkkyllinger, medium størrelse
60stkegg
12kgris
2kgpinjenøtter
2kgmandler
1kgpistasjenøtter
2kgpepper
Salt til smak
450litervann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Nøtter
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Fylt kamel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier15,4476 455,24849,50Kcal
Protein1,849 111,25101,24gram
Karbohydrat0,221 089,3912,10gram
Kostfiber0,18891,329,90gram
Fett0,763 763,3441,81gram
Mettet fett0,08396,144,40gram
Salt0,0170,690,79gram
Pris på oppskriftenKr 1,08Kr 5 347,91Kr 59,42.-
Hele oppskriften veier495 176 totalt495 176 pr porsj5 502 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 90 porsjoner

Flå, rens og vask kamelen, lammene og kyllingene. Kok de møre i en stor gryte med vann, pepper og salt.
Kok risen luftig og stek nøttene lett brune. Kok eggene hardkokt og skrell dem.

Bland nøtter, egg og halvdelen av risen. Fyll kyllingene med blandingen. Fyll lammet med kyllingene. Og fyll så kamelen med lammet og litt mer ris. Sy igjen kamelen med en solid tråd og grill den brun på en stor trekullgrill.

Ved servering så spres resten av risen utover ett stort fat og kamelen legges oppå. Kan evt pyntes med egg og nøtter hvis det er noen igjen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14951)
Tilberedningstid: Lang tid
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Arabia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylt kamel.Fylt kamel.
Denne retten har 15,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.