Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hvitvinsgelé med vaniljesaus og frisk frukt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Hvitvinsgelé:

0,25litervann
180grsukker
0,75literhvitvin
2stksitron, saften av
11plate(r)gelatin

Vaniljesaus:

5dlmelk
1stang(stenger)vaniljestang eller 1/2-1 ts vaniljesukker
2stkegg
0,5dlsukker
1tsmaisenna


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hvitvinsgelé med vaniljesaus og frisk frukt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91,19244,93Kcal
Protein1,945,21gram
Karbohydrat12,0032,23gram
Kostfiber0,020,05gram
Fett1,353,63gram
Mettet fett0,691,85gram
Alkohol3,32 %
Salt0,050,13gram
Pris på oppskriftenKr 6,26Kr 16,81Kroner
Hele oppskriften veier2 149 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm opp vann og sukker til sukkeret har smeltet. Tilsett hvitvin og sitronsaft. Legg gelatinplater i bløt i kaldt vann i 5 minutter. Kok opp 1/2 dl vann, ta kjelen av platen og rør inn én og én plate gelatin. Hell i oppløst gelatin i en tynn stråle under omrøring. Fyll geléen i en randform og sett til avkjøling.

Kok opp melken med vaniljestang (splittet på langs). Skrap gjerne ut vaniljekornene. Visp eggene sammen med resten av ingrediensene. Bland med melken. Kok opp under omrøring til sausen tykner. Avkjøl i kald vann. Pynt geléen med frisk frukt i midten og server med vaniljesaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 17449)
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Blåbærgranité.Blåbærgranité.
Denne retten har 50,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.