Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lemse 2 fra Tolga




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
15håndfull(er)hvetemjøl
5håndfull(er)rugmjøl
200grsmør elle margarin
1litermjølk
0,5tshjortesaltIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1knivsoddnatron


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Lemse 2 fra Tolga med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier254,925 613,21Kcal
Protein6,23137,18gram
Karbohydrat34,47759,01gram
Kostfiber2,1447,12gram
Fett9,76214,91gram
Mettet fett5,95131,02gram
Salt0,173,76gram
Pris på oppskriftenKr 1,79Kr 39,41Kroner
Hele oppskriften veier2 202 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Alt det tørre blandes, mjølka og smør kokes opp og slåes over. Eltes godt, hjevles tynt og stekes raskt på begge sider på riktig varm takke. Legges sammen med fuktig klede over. Avkjøles og smøres med smør og strøes med sukker.

Steking: Første side enkel, andre side dobbel, tilslutt firlagt. God varme.

Smøring: 600 gram sukker og 1 kilo smør røres sammen og er nok til 20 - 25 lemser. Serveres med gubb -(ost).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 16533)
Kategori: Lefse
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.