Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Meldestokk-grateng




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4dlmeldeblader, skylles,Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
forvelles) hakkes
Ca 4dlmelk / forvellingsvann
Ca 2stkegg
Ca 0,5dlhvetemel
salt, pepper, muskat


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Meldestokk-grateng med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier78,99106,32Kcal
Protein5,667,62gram
Karbohydrat7,149,61gram
Kostfiber0,170,23gram
Fett3,054,11gram
Mettet fett1,201,62gram
Salt0,140,19gram
Pris på oppskriftenKr 2,04Kr 2,75Kroner
Hele oppskriften veier538 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Det lages en tykk, hvit saus av mel og melk/forvellingsvann som avkjøles og irøres eggene. Smakes til med salt og krydder. De hakkede bladene blandes i og det hele has i smurt ildfast form. Revet ost og et par smørklatter på toppen. Stekes i god varm ovn (200-225°) i tre kvarter.

I stedet for meldestokkblader kan nesle, skvallerkål eller en blanding av grønne blader brukes.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Soppforeningen
(Intern: 15567)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.