Muffins uten melk og egg



Oppskriften har fått 3,7 poeng (av max 6) fra 23 lesere
Oppskriften har hatt 31927 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Kristin Øien
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1297)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Muffins
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse


NB! Oppskriften Muffins uten melk og egg har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 316,23 Kcal
Protein 4,82 g
Fett 13,47 g
Karbo 43,18 g
Pris 1,5.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4,5dlmel
0,75dlsukker
2,5tsbakepulver
0,5tssalt
0,1tsnatron
1,5ssolje
1,5ssvann
1tsbakepulver NB! Disse tre ingrediensene blandes sammen i en liten skål.
2dleplejuice
0,75dlolje (helst soyaolje)

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 muffins

Bland mel, sukker, bakepulver, salt og natron i en stor bolle. I en mindre bolle blandes olje/vann/bakepulver, deretter tilsettes eplejuice og oljen.
Bland dette inn i den tørre blandingen. Rør godt og fyll hver muffinsform 2/3 full.
Stekes ca. 18 min. eller til de er gyldne på 200 grader midt i ovnen.

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!