Muffins uten melk og egg


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4,5dlmel
0,75dlsukker
2,5tsbakepulver
0,5tssalt
0,1tsnatron
1,5ssolje
1,5ssvann
1tsbakepulver NB! Disse tre ingrediensene blandes sammen i en liten skål.
2dleplejuice
0,75dlolje (helst soyaolje)


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 muffins

Bland mel, sukker, bakepulver, salt og natron i en stor bolle. I en mindre bolle blandes olje/vann/bakepulver, deretter tilsettes eplejuice og oljen.
Bland dette inn i den tørre blandingen. Rør godt og fyll hver muffinsform 2/3 full.
Stekes ca. 18 min. eller til de er gyldne på 200 grader midt i ovnen.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Kristin Øien
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1297)
Kategori: Muffins
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 316,55 Kcal
Protein 4,82 g
Fett 13,47 g
Karbo 43,26 g
Pris 1,5.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!