Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Rislapper 1

Oppskriften har fått 4,8 poeng. 4,8 poeng (av max 6) i snitt fra 97 lesere
Oppskriften har hatt 148315 lesere! 148315 lesere
Rislapper 1 har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 151,21 kcal ......Protein: 5,47 g ......Fett: 5,01 g ......Mettet fett: 2,41 g
Karbo: 20,88 g ......Kostfiber: 0,36 g .....Natrium: 152,38 mg .......Pris: 3,76 .- kr
Skriv ut!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
5dlrester av risgrøt
3sssukker
1dlhvetemel
0,5tskardemomme
3stkegg
1dashMeierismør til steking
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Mat.no
Fotograf: Mat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Ukjent-opprinnelse


Rislapper 1.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 15 lapper

Bland alt godt sammen og stek små lapper i stekepannen. Server rislappene med rømme og bær eller syltetøy. Fruktyoghurt er også godt på rislapper.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 151,211 206,0160,3 %
Fett: 5,0139,96 g57,1 %Fett29,81 %
Protein: 5,4743,63 g87,3 %Protein14,46 %
Karbo: 20,88166,53 g55,5 %Karbo55,23 %
Fiber: 0,362,87 g9,6 %Fiber0,47 %
Mettet fett: 2,4119,22 g96,1 %
Salt: 0,383,04 g60,8 %
Hele oppskriften veier 797,57 g totalt Ferdig bakst veier 725,79 g Hjelp?
Pris på oppskriften: Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,76
Pris 1 porsjonerKr. 29,99Se din tallerken
Pris pr lapperKr 2,00Vis fullt næringsinnhold for oppskriften
Forklaring på prissystemet!Forklaring på tallerkentjenesten!



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Donuts hos oss.Les mer om Tomat- og chèvre brød hos oss.Les mer om Juleboller hos oss.