Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Rislapper 1

Oppskriften har fått 4,7 poeng. 4,7 poeng (av max 6) i snitt fra 93 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,73 Kcal: 143,82 Fett: 4,04 gr Protein: 5,54 gr Karbo: 21,14 gr
Mettet fett: 1,77 gr Kostfiber: 0,37 gr Salt av natrium: 0,37 gr
Oppskriften har hatt 139989 lesere! 139989 lesere

Ingredienser

Porsjoner
5dlrester av risgrøt
3sssukker
1dlhvetemel
0,5tskardemomme
3stkegg
Meierismør til steking
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater58,79 prosent
Protein15,4 prosent
Fett25,28 prosent
Kostfiber0,51 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 29,38

Pris pr lapper

Kr 1,96
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Mat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Ukjent-opprinnelse




Rislapper 1.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 15 lapper

Bland alt godt sammen og stek små lapper i stekepannen. Server rislappene med rømme og bær eller syltetøy. Fruktyoghurt er også godt på rislapper.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Ostekringler hos oss.Les mer om Kanelboller 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967703



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen