Rislapper 1

Rislapper 1.
Fotograf: Mat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
5dlrester av risgrøt
3sssukker
1dlhvetemel
0,5tskardemomme
3stkegg
1dashMeierismør til steking

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 15 lapper

Bland alt godt sammen og stek små lapper i stekepannen. Server rislappene med rømme og bær eller syltetøy. Fruktyoghurt er også godt på rislapper.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 151,21 Kcal
Protein 5,47 g
Fett 5,01 g
Karbo 20,88 g
Pris 3,71.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Mat.no
Oppskriften har hatt 151239 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,7 poeng totalt (av max 6) fra 99 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118967703)

Ekstra info

Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!