Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Rislapper 1

Oppskriften har fått 4,8 poeng. 4,8 poeng (av max 6) i snitt fra 97 lesere
Oppskriften har hatt 147263 lesere! 147263 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Rislapper 1 har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 151,21 Kcal ......Protein: 5,47 gram ......Fett: 5,01 gram ......Mettet fett: 2,41 gram
Karbohydrater: 20,88 gram ......Kostfiber: 0,36 gram .....Natrium: 152,38 mg .......Pris: 3,76 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
5dlrester av risgrøt
3sssukker
1dlhvetemel
0,5tskardemomme
3stkegg
1dashMeierismør til steking
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Mat.no
Fotograf: Mat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Ukjent-opprinnelse

Rislapper 1.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 15 lapper

Bland alt godt sammen og stek små lapper i stekepannen. Server rislappene med rømme og bær eller syltetøy. Fruktyoghurt er også godt på rislapper.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 151,211 206,0160,3 %
Fett: 5,0139,96 gr57,1 %Fett29,81 %
Protein: 5,4743,63 gr87,3 %Protein14,46 %
Karbo: 20,88166,53 gr55,5 %Karbo55,23 %
Fiber: 0,362,87 gr9,6 %Fiber0,47 %
Mettet fett: 2,4119,22 gr96,1 %
Salt: 0,383,04 gr60,8 %
Hele oppskriften veier 797,57 gr totalt Ferdig bakst veier 725,79 gr Hjelp?
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,76 .-
Pris 1 porsjonerKr. 29,99 .-Se din tallerken
Pris pr lapperKr 2,00.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Vegaboller hos oss.Les mer om Donuts hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967703



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen