Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Rislapper 1

Oppskriften har fått 4,7 poeng. 4,7 poeng (av max 6) i snitt fra 96 lesere
Oppskriften har hatt 144279 lesere! 144279 lesere

Ingredienser

Porsjoner
5dlrester av risgrøt
3sssukker
1dlhvetemel
0,5tskardemomme
3stkegg
1dashMeierismør til steking
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Rislapper 1 er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Fotograf: Mat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Ukjent-opprinnelse




Rislapper 1.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 15 lapper

Bland alt godt sammen og stek små lapper i stekepannen. Server rislappene med rømme og bær eller syltetøy. Fruktyoghurt er også godt på rislapper.
NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 151,211 206,0160,3 %
Fett: 5,0139,96 gr57,1 %Fett29,81 %
Protein: 5,4743,63 gr87,3 %Protein14,46 %
Karbo: 20,88166,53 gr55,5 %Karbo55,23 %
Fiber: 0,362,87 gr9,6 %Fiber0,47 %
Mettet fett: 2,4119,22 gr96,1 %
Salt: 0,383,04 gr60,8 %
Hele oppskriften veier 797,57 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,76 .-
Pris 1 porsjonerKr. 29,99 .-Se din tallerken
Pris pr lapperKr 2,00.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Rosinboller hos oss.Les mer om Skolebrød hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967703



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser