Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Vannbakkels

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,7 poeng. 4,7 poeng (av max 6) i snitt fra 37 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 2,32 Kcal: 198,99 Fett: 13,53 gr Protein: 6,02 gr Karbo: 12,98 gr
Mettet fett: 3,40 gr Kostfiber: 0,61 gr Salt av natrium: 0,25 gr
Oppskriften har hatt 30328 lesere! 30328 lesere

Ingredienser

Porsjoner
100grMargarin
2,5dlvann
125grhvetemel
4stkegg
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater26,09 prosent
Protein12,1 prosent
Fett61,19 prosent
Kostfiber0,61 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 16,16

Pris pr stykker

Kr 1,35
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Mat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse




Vannbakkels.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

(12 kaker)

Forvarm stekeovnen til 220 C. Kok opp margarin og vann. Trekk kjelen av varmen og rør inn melet. Gi deigen et oppkok, og rør rundt til deigen slipper kjelen. Avkjøl litt.

Rør inn eggene, ett etter ett. Deigen må nå være så fast at en klatt av deigen holder formen uten å sige utover. Fyll deigen i sprøytepose med stjernetyll, og sprøyt 12 topper på smurt stekebrett. Vannbakkels stekes i 20-30 minutter. Avkjøl.

Skjær toppen av vannbakkelsen, og fyll den med pisket krem som er smakt til med sukker og vaniljesukker. Legg toppen tilbake på plass. Vannbakkelsen drysses med melis før servering.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om ´S´ er hos oss.Les mer om Hjortetakk 3 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:13210



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen