Vannbakkels

Bilde av Vannbakkels.
Fotograf: Mat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grMargarin
2,5dlvann
125grhvetemel
4stkegg


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

(12 kaker)

Forvarm stekeovnen til 220 C. Kok opp margarin og vann. Trekk kjelen av varmen og rør inn melet. Gi deigen et oppkok, og rør rundt til deigen slipper kjelen. Avkjøl litt.

Rør inn eggene, ett etter ett. Deigen må nå være så fast at en klatt av deigen holder formen uten å sige utover. Fyll deigen i sprøytepose med stjernetyll, og sprøyt 12 topper på smurt stekebrett. Vannbakkels stekes i 20-30 minutter. Avkjøl.

Skjær toppen av vannbakkelsen, og fyll den med pisket krem som er smakt til med sukker og vaniljesukker. Legg toppen tilbake på plass. Vannbakkelsen drysses med melis før servering.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 13210)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 198,99 Kcal
Protein 6,02 g
Fett 13,53 g
Karbo 12,98 g
Pris 2,25.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!