Vannbakkels

Vannbakkels.
Fotograf: Mat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grMargarin
2,5dlvann
125grhvetemel
4stkegg

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

(12 kaker)

Forvarm stekeovnen til 220 C. Kok opp margarin og vann. Trekk kjelen av varmen og rør inn melet. Gi deigen et oppkok, og rør rundt til deigen slipper kjelen. Avkjøl litt.

Rør inn eggene, ett etter ett. Deigen må nå være så fast at en klatt av deigen holder formen uten å sige utover. Fyll deigen i sprøytepose med stjernetyll, og sprøyt 12 topper på smurt stekebrett. Vannbakkels stekes i 20-30 minutter. Avkjøl.

Skjær toppen av vannbakkelsen, og fyll den med pisket krem som er smakt til med sukker og vaniljesukker. Legg toppen tilbake på plass. Vannbakkelsen drysses med melis før servering.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 198,99 Kcal
Protein 6,02 g
Fett 13,53 g
Karbo 12,98 g
Pris 2,25.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 34040 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,7 poeng totalt (av max 6) fra 44 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 13210)

Ekstra info

Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!