Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Appelsinsaft 1 oppskrift fra matoppskrift.no

Appelsinsaft 1



Ingredienser

Essens:
appelsinskall
eddik (5%)

Saft:
til 1 kg farin
1 l vann
30 g sitronsyre
3 dl appelsinessens




Fremgangsmåte:

Legg appelsinskall i vann ca. 1/2 døgn. Skjær fra det meste av det hvite, og skjær skallene i små biter. Ha dem i flasker, helst med vid hals. Fyll på eddik så det står over skallene.
Kork flaskene og la dem stå kjølig ca. 2 måneder.

Saft:
Kok sukkersaus av sukker og vann. Løs sitronsyren opp i den varme sausen. Avkjøl sausen helt. Sil appelsinessensen fra skallene og bland den i den kalde sukkersausen. Fyll saften i rene flasker og oppbevar den som annen saft.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19627)
Kategori: Saft
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-05-16
Oppdatert dato:2005-05-16
Lesere: 3756 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.