Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Bispsorbet oppskrift fra matoppskrift.no

Bispsorbet



Ingredienser

Bisp
Frukt og bær




Fremgangsmåte:

Hell avkjølt bisp i en bolle og sett i fryseren. ta ut bollen noen ganger og rør i massen slik som vi gjør til sorbet ellers. Lag gjerne kuler av massen og oppbevar disse i fryseren til de skal brukes. Avkjølte bær eller frukt ( kokt i sukkerlake) fordeles i store vinglass. Fordel den fryste bispen over like før servering. Ha gjerne en kule vanilejeis på toppen, og pynt med mynteblader.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 16462)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-11-23
Oppdatert dato:2003-11-23
Lesere: 1955 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tropicana iskrem.Tropicana iskrem.
Denne retten har 185,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mangois.Mangois.
Denne retten har 232,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.