Bjørne koteletter





Ingredienser

2 cm tykke bjørnekoteletter
Salt
Pepper
Paprika
Hvitløk
Løkpulver
Mel
Sjampignonsuppe
Sjampinjonger
Løkringer


Annonse



Fremgangsmåte:

Fjern fettet fra kotelettene. Rulles i en blanding av salt, pepper, mel, løkpulver, paprikapulver og hvitløk.
Brunes raskt i en varm panne.
Plaser de så en ildfast form. Dekkes med suppe, litt vann og sopp.
Stekes ved 175 grader for ca 1,5 timer. Kan dekkes med løkringer de siste 20 minutter.

Merk! Bjørnekjøtt må være gjennomstekt eller kokt pga fare for trikiner.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3031)
Tilberedningstid: 120 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-05
Oppdatert dato:2003-01-05
Lesere: 4048 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.