Blod-baller



Ingredienser






Fremgangsmåte:

Lag en tykk røre av blod, melk og byggmel, litt sukker, salt, pepper og nellik. Form røren til boller med hendene. Ta et stykke nyretalg eller flesk inni hver bolle og kok dem i lettsaltet kjøttkraft med litt timian.

Når bollene er kokt, har man litt melk i kraften og de spises så med skje av dyp tallerken. Flatbrød som tilbehør.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13776)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-20
Oppdatert dato:2003-05-20


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.