Blodklubb m/ duppe fra Folldal





Ingredienser



Annonse



Fremgangsmåte:

3 deler blod, 1 del mjølk, salt støtt nellik, allehånde og ingefær blandes. Rør i like deler byggmel, rugmel og hvetemel til ikke for fast røre. Klubben formes enten som flate kaker, (klappes til med hendene) eller de formes til boller med skje. Kokes i saltet vann. Duppe lages av mjølk, smør, mel og mysost. Fremgangsmåte som vanlig hvit saus. Smak til med salt og sukker.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18094)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-16
Oppdatert dato:2004-06-16
Lesere: 4283 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.