Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Boknasild fra Stryn oppskrift fra matoppskrift.no

Boknasild fra Stryn



Ingredienser

Sild
Salt




Fremgangsmåte:

Skjær hodet av silda. Del silda etter ryggen og ta ut innmaten. Fremfor sporen stikk du kniven gjennom hele silda. Når du vrenger sporen gjennom dette hullet, brer silda seg ut, og tørker lettere. Legg silda i salt et par timer før du henger den på ei stang til tørking i 3-4 uker.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14038)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-26
Oppdatert dato:2003-05-26
Lesere: 7590 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.