Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Crêpes oppskrift fra matoppskrift.no

Crêpes



Ingredienser

2 porsjoner

Lag dobbel porsjon pannekakerøre

Fyll:
sopp- eller rekestuing av dobbel oppskrift

Til gratinering:
1/2 dl grovt riven, halvfeit ost

Steikjetid i omn: 10-15 minutt




Fremgangsmåte:

1 Set omnen på 250 ºC.
2 Smør ei eldfast form med margarin.
3 Visp saman pannekakerøra.
4 Steik pannekakene på ei side. Legg dei på matpapir med den usteikte sida opp.
5 Legg 1 ms stuing på kvar pannekake.
6 Rull pannekakene saman og legg dei i forma.
7 Strø osten over.
8 Set forma midt i omnen. Steik i 10-15 minutt til osten har fått farge.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1113)
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2002-08-31
Lesere: 3272 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.