Tillsett
400 g laksefilet eller torskefilet
Salat
Tomater
1 egg
3 dl rømme
Fremgangsmåte:
1. Forbered fyllet
Varm ovnen til 200 °C.
Skjær den skinnfrie fisken i små terninger (4 cm lange og 1,5 cm brede). Hvis du bruker frossen fisk, må
du sørge for at den er helt tint og tørke den med papirhåndkle før du
panerer den.
Visp ett egg i en skål og legg så fisken i.
Hell Crispy Fish Mix i en skål og la fiskebitene renne av før du forsiktig legger dem ned i
blandingen.
Bland til alle fiskebitene er panert jevnt.
Legg fisken jevnt ut på en ovnsplate og sett dem inn i ovnen.
Bakes i ovnen i 10 min, eller til fisken er gjennomstekt og herlig crispy.
Mens fisken er i ovnen, blanda Herb Topping Spice Mix med 3 dl rømme som topping.
2. Varm tortillaene
Mikro-ovn: Stikk hull i emballasjen og legg pakken i mikroovnen. Varm i 35–40 sekunder
på full effekt (650–800 W)
Ovn: Ta tortillaene ut av pakken, legg i aluminiumsfolie och varm dem i 200 °C i cirka 10 minuter.
3. Fold sammen
Serveres direkte fra ovnen
for maximal sprøhet!
Legg den krispiga fisken på
varme Flour Tortillas och
legg på sprø salat, saftige
tomater och Herb Topping.
Fold sammen og nyd!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere Lesere: 3527 totalt.
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Old El Paso
(Intern: 28182)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2011-02-07
Oppdatert dato:2011-02-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.