Dravle med osteløpe





Ingredienser

5 liter nysilt melk
1/2 ts osteløpe. Fås på apotek.


Annonse



Fremgangsmåte:

Varm opp melken til kroppstemperatur og tilsett osteløpen. Balnd godt la det stå til osten skiller seg. Ta den opp og varm mysen til kokepunktet. Det som da kommer opp er den ekte dravle. Det er ikke så mye, men osten kan jo brukes og resten av mysen kokes til prim.

Den ekte dravlen serveres med fløte og sukker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3249)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Snacks
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25
Lesere: 6540 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.