Fotograf:
Mat.no
Ingredienser
Fremgangsmåte:
Friske gode dressinger er enkle å lage. Her er det bare å slippe fantasien løs. Dressingene bør få stå og trekke smak et par timer før servering.
Yoghurt får en fyldigere konsistens om den helles i et kaffefilter og får renne av seg 30-40 min.
Grønn dressing.
3 dl kulturmelk, yoghurt naturell eller rømme tilsettes 2 ss olivenolje, rikelig med finhakkede urter, litt presset sitron, salt pepper og sukker og kjøres til en glatt dressing i foodprocessor.
Thousand Island rømme.
Rømme smakes til med chilisaus, litt presset sitron og ørlite sukker.
Hvitløkdressing.
1 dl yoghurt naturell, 1 dl lettrømme, 1/2 dl majones og 2-3 ss ravigottesaus (sennepssaus) tilsettes rikelig med finhakket hvitløk (2-4 fedd), 2 ss olivenolje, salt, pepper og evt finhakket persille.
Tips: Hvitløkdressing kan lages med bare yoghurt eller rømme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 60)
Kategori:
Dressing
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-01
Oppdatert dato:2002-07-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift