Eplevin bord og hetvin



Ingredienser

Modne epler
3 % rognebær
650 g sukker pr 5 l saft ved bordvin
1,1 kg sukker pr 5 l saft ved hetvin




Fremgangsmåte:

Mos og press saften ut av eplene og rognebær. Bruk angitt mengde sukker til gjæringen. Ved syrlige epler kan saften fortynnes litt med vann. Hetvin ettersøtes etter smak. Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15308)
Kategori: Vinlegging
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-08-26
Oppdatert dato:2003-08-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.