Fotograf:
Kraft foods
Ingredienser
1 porsjon
Firkløverkake miks fra freia
100 g smør/margarin
3/4 dl (ca 110-120 g) lys sirup.
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
cookies
Hell Firkløverkake-miksen i en bolle. Kna inn romtemperert smør/margarin. Tilsett sirupen og rør alt godt sammen. Tilsett deretter 100 g grovhakket Firkløver.Hvis du på forhånd varmer opp sirupen litt blir den flytende og lettere og blande inn. Form deigen til 15-16 kuler og sett dem ut på stekebrett dekket med bakepapir.
Stekes ved ca. 180°C i 10 minutter.
Pass på at det er god avstand mellom cookiene og følg med i ovnen under stekingen da cookiene raskt flyter utover. (skal ikke være helt flate)
Cookiene taes ut av ovnen når de er gyllenbrune og myke. Avkjøl.
Firkløver-cookies skal være seige i midten.
Tips: Dersom du liker tørre og sprø cookies kan du tilsette 1 dl hvetemel i Firkløver-mixen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kraft foods
(Intern: 25037)
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-04
Oppdatert dato:2008-06-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift