Ingredienser
Fremgangsmåte:
Fingermat er fantastisk , den tar seg godt ut og gjestene liker å smake på forskellige små ting, så bruk fantasien .
Fingermat er å anbefale når du skal ha noe enkelt og raskt å spise, gjerne stående, og uten bestikk.
Glem snitter og opplev i stedet små ,spennende munnbiter fra hele verden. På ett brett så å si. Fingermaten er allerede kjent, og får stadig nye tilhengere. Pirrende for både gane og øye og velegnet for de fleste anledninger.
Her er et utvalg jeg har funnet på nettet .
Du må selv finne ut hva du vil ha , hva du og dine venner liker best. Her noen eks.
Grønnsakssticks, servert med hvitløksdip
Tortilla Chips Serveres med salsa verde og guacamole
Sjampignoner marinert i Wine & Pepper saus, tilsmakt med hvitløk
Scampi marinert i pepperrotsaus
Kyllingvinger, marinert i Louisiana Hot sauce
Biter av Creolsk pølse med rødløk og paprika
Friterete strimler av kyllingbryst med honey mustard dip
Spareribs, stekt i husets egen BBQ saus
Små kjøttboller med chili og hvitløK
Små pølser med cherrytomat
Satay spyd av kylling med peanøttsaus
Tortillarullade fylt med guacamole og røkt laks
Sesongens frukt på spyd
Grillet Marinert svinekjøtt på spyd
Pesto marinert oliven
Grillet focaccia brød med soltørket tomat, basilikum og fersk mozzarella
Del coktailtomater i to, sprøyt på urte/hvitløk smør
Landbrød serveres til
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elsa's hjemmeside
(Intern: 16231)
Kategori:
Fingermat/tapas
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-11-07
Oppdatert dato:2003-11-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.