Gelatin Hvordan man løser den opp





Ingredienser




Annonse



Fremgangsmåte:

Legg gelatinen ca 15 minutter i kaldt vann.
Vris så ut vannet og legg den over i en liten skål.
Hell over 1/2 dl kokende vann og gelatinen oppløses.
Brukes med en gang i fromasjer, kaker osv

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967243)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-04-22
Oppdatert dato:2002-04-22
Lesere: 17729 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.